Hoeveel kilometer loop jij?
home  > veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Kan ik een buggy of wandelwagen meenemen onderweg?

Nee, dit kan helaas niet. De routes zijn avontuurlijk en gaan vaak over paden die niet geschikt zijn voor een wandelwagen of buggy. Denk hierbij aan weilanden, over dijken en smalle bruggetjes.

Kan iemand in een rolstoel ook deelnemen aan de vierdaagse?

Nee, dit kan helaas niet. De routes zijn avontuurlijk en gaan vaak over paden die niet geschikt zijn voor een rolstoel. Denk hierbij aan weilanden, over dijken en smalle bruggetjes.

Mag ik mijn hond aangelijnd meenemen?

Nee, dit kan helaas niet. De routes voeren vaak door weilanden waar koeien en schapen grazen.  Dit is verboden terrein voor honden i.v.m. het overbrengen van ziektes aan het vee.

Waar kan ik me aanmelden voor deelname?

Basisschoolleerlingen en de ouders die met de schoolkinderen meelopen kunnen zich aanmelden via het formulier dat wordt meegegeven vanuit de basisscholen in Oldehove, Ezinge, Kommerzijl en Garnwerd.
Andere lopers kunnen zich vanaf 17:45 uur bij de start melden bij de organisatie.
Voor meer informatie kijk op de website onder Inschrijven.

Mogen de kinderen zelf groepjes vormen?

Per school worden door de organisatie groepen samengesteld op basis van de aanmeldingen die zijn binnengekomen. De contactpersonen per school regelen dit. Dit wordt gedaan zodat de begeleiding ook goed geregeld kan worden en duidelijk is welke kinderen waar meelopen. Dit gebeurt om de veiligheid van de kinderen te kunnen waarborgen.